Katalysator Recycling Benelux | Barneveld

© Copyright

Waarom zaken doen met

Katalysator Recycling Benelux | Barneveld

logo-niwo.png

Waardebepaling:

Alleen al in de auto-industrie zijn er meer dan 15.000+ verschillende katalysatortypen. Het gehalte aan edelmetaal varieert afhankelijk van bouwjaar, motor, cilinderinhoud en uitlaatsysteem. We bepalen de waarde van uw katalysatorzending door de hoeveelheid platina, rhodium en palladium. De waardebepaling wordt uitgevoerd via onze uitgebreide database of een laboratoriumanalyse op basis van de edelmetaal koers.

Aankoop:

We kopen autokatalysatoren op metaal en op keramische basis, industriële katalysatoren, roetfilters en lambdasondes, Als klant en leverancier heeft u een persoonlijk contact om u te adviseren en te ondersteunen bij al onze transacties.
Het wereldwijd geproduceerde materiaal wordt naar een opslag plaats gebracht, waar het wordt geaccepteerd door onze recyclingspecialisten. We wegen, tellen en sorteren alle zendingen. Elk stuk wordt geregistreerd en alle verwerkingsfasen, laboratoriumresultaten en transacties worden zorgvuldig gecontroleerd en gedocumenteerd, zodat u er zeker van kunt zijn dat elke katalysator goed wordt gesorteerd en dat er geen gram verloren gaat.

Betaling:
U krijgt u uw geld direct bij levering / afgehaald van het materiaal overgemaakt per bank of contant Incl. Factuur. De betaling wordt onmiddellijk gedaan na de waarde beoordeling. U heeft dus zekerheid van een vaste dagprijs. Onze kennis van de markt zorgt voor de best mogelijke vergoeding voor uw materiaal.

crw_7696ed_edited.jpg
Wij komen ook afhalen op locatie Barneveld

Om u een passende aanbieding te kunnen maken kunt u hier onder het formulier invullen.

of via de onderstaande mogelijkheden contact openemen

CONTACT

Wilt u in contact komen met ons of heeft u vragen en/of opmerkingen?
Wij helpen u graag!

Vul u gegevens in het formulier in en wij bellen / mailen u zo spoedig mogelijk terug.

U kunt ons altijd een tekstbericht versturen. Wij zullen deze spoedig beantwoorden.

Helmondsingel 213, 5709 AG Helmond, Nederland

© 2020 | KATALYSATOR RECYCLING BENELUX een onderdeel van NSL Metal Trading